Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
|
|
Suzy Vondieptal |
|
Just popping in 
Group:
Registered Users
Level : 1; EXP : 60 HP : 0 / 15 MP : 2 / 133
|
Da li bi ste bili ljubazni da mi kazete malo vise o zenki od koje imate leglo sad. Svuda sam trazijo da vidim de je predstavljena i nisam nasao. Pozdrav
Posted on: 2007/9/16 21:57
|
|
|
|
|
Re: Suzy Vondieptal |
|
Webmaster 
From Subotica
Group:
Webmasters Registered Users
Level : 3; EXP : 41 HP : 0 / 60 MP : 7 / 553
|
Suzy Vondieptal je kcerka od Sotakal Johnny-a i Cungalunga Onix.Ako pogledas roditelje od stenadi tamo ces je naci na slici , a u rodovniku stenadi vidis njene predke.
Posted on: 2007/9/17 23:57
|
|
|
|
|
|
Just popping in 
Group:
Registered Users
|
Da video sam ja to i pre sto kazete,ali mene barem interesuje malo vise jer na osnovu jedne slike malo znam a i ovako malo znam. Da li zadovoljava FCI standard i kakvog je kvaliteta ona. Da li stenad iz tog legla obecavaju mnogo,da li su oni za izlozbe van prostora bivse Juge? Vecinu iz majcinog Rodovnika sam nasao na netu. Zanima me majka opsirnije,i kako se vama cini Burma kao stene? Da li ona naspram druge dve obecava vise? Posto trazimo jednu kvalitetnu zenku zanima me vas savet ako bi se odlucili za neku od vasih zenki (stenaca)sta bi mi vi savetovali kao odgajivac a pre svega kao Kinolog koju da odaberem? Pozdrav
Posted on: 2007/9/18 3:13
|
|
|
|
|
|
Webmaster 
From Subotica
Group:
Webmasters Registered Users
Level : 3; EXP : 41 HP : 0 / 60 MP : 7 / 553
|
I majka i otac imaju veoma dobar rodovnik.Majka je dobra zenka, lici na svojeg oca, prava zenka.(Pogledaj u My former dogs)U standardu je i izvedena jednom na izlozbu da bi je samo pripremili za odgoj mladih.Ona i Majky su vrlo dobra konbinacija.Dobili smo kvalitetnu stenad i za sada izgledaju izlozbeno.Sva stenad su nam podjednaka.Nemamo razlicite sto je jako pohvalno.To pokazuje koliko su roditelji u skladu.Ja takodje ostavljam meni jednu zenkicu za dalji rad jer zenkice dobre osobine nasledjuju od majke,a to ti govori sve.Odgajivac ostavlja samo iz onog legla koje je dobro.Burma je bele boje s'dobrom pigmentacijom.Za sada lepo izgleda i izlozbenog je kvaliteta.
Posted on: 2007/9/18 10:15
|
|
|
|
|
|
Just popping in 
Group:
Registered Users
|
Savet svima-manite slike idite uzivo da vidite kako izgledaju Buldozi u Cunga Lungi,necete moci da verujete sta je to. Haos kako su jaki
Posted on: 2007/9/19 18:27
|
|
|
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You can vote in polls.
You cannot attach files to posts.